ERSAĞ – ERSAĞ ÜYELİK – ERSAĞ ÜYE OL

Ersağ Ağız Spreyi Propolisli

Ersağ Ağız Spreyi Propolisli
Canli Destek

7/24 Canlı Destek Hattı > 05435445151

| Üye Girişi | Üye Ol |

Ersağ ağız spreyi Propolisli, diş fırçalama uygulamasında sonra kullanılarak ağızın daha ferah kalmasını, yaraların daha çabuk iyileşmesini, ağız içinin rahatlamasını ve tüketilen yemek ya da yemek yenilememesinden kaynaklı olarak ağız kokusunun giderilmesini sağlamak için kullanılır. Yetişkinlerin kullanımına uygun bir üründür. Ersağ sitesinden ya da Ersağ kataloğundan sipariş edebilirsiniz. Ağız bakımına oldukça fayda sağladığı için pek çok kişi tarafından kullanılır.

Ersağ Ağız Spreyi Propolisli Alırken Nelere Dikkat Etmek Gerekir?

Ağız bakımı yaparken kullanılması gereken ürünlerin doğal içeriğe sahip olması oldukça önemli bir unsurdur. Tam da Ersağ ağız spreyi Propolisli ürün doğal bir içerik ile üretilir. Kimyasal madde içermediğinden dolayı gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Ağız içerisinde birçok doku ve bunların oluşturduğu enzimler yer alır. Bu durum sonucunda ağıza alınan her şey hızlı bir şekilde emilip kana karışır. Hal böyle olunca da ağız bakımı için kullanılan her bir ürün aslında genel olarak vücuda etki eder. Ersağ üyelik ile satışa sunulan, kimyasal içeriğe sahip olmayan, tamamen organik olan ve içeriği temiz olan ürünler kullanıp ağız bakımını daha sağlıklı bir şekilde yapmanız oldukça mümkündür.

Ersağ Ağız Spreyi Propolisli Kullanım Şekli

Ersağ ağız spreyi Propolisli ürünü, günde 3 defa ağız içine 1 ila 2 fıs püskürterek kullanabilirsiniz.  Ürünü kullanmaya başlamadan önce çalkalamanız önerilir.

Uyarılar

Bal, arı sütü, arı poleni, kozalak ağacı ya da kavak ağacı gibi şeylere alerjisi olan kişilerin öncelikli olarak bir alerji uzmanı tarafından teste tabii tutulması önerilir. Daha sonrasında propolisin kullanılması uygun olur.

Saklama Koşulları

Ersağ ağız spreyi Propolisli ürünün 25 derecenin altında, kuru ortamda ve ambalajında saklanması önerilir. Çocukların erişemeyeceği ve ulaşamayacağı yerde saklanması gerekir. Ersağ ücretsiz üyelik ile dilediğiniz ürünü kolayca alabilirisiniz.

 

Canli Destek

7/24 Canlı Destek Hattı > 05435445151

| Üye Girişi | Üye Ol |

WhatsApp Üyelik ve Ürün> Açık